| | Català

DUETFIT BRUC

Enjoy & move

EL TEU PRIMER DIA A DUET FIT

1.1. ¿Com accedir el primer dia? - Accedir a Duet Fit és molt senzill. A l'arribar a la instal·lació et trobaràs amb els torns de l'entrada. Aquests tenen un teclat i un grabador digital de la teva empremta. Tu mateix el primer dia que vinguis podràs gravar-te la imprenta digital per a poder entrar i sortir.

 

1.2. No oblidis portar el teu cadenat per utilitzar a la guixeta. La instal·lació recomana cadenats amb combinació de màxima seguretat a ser possible amb combinació de 4 dígits. No compris el teu cadenat a una botiga que no pugui certificar la seva qualitat. Si perds la clau del teu cadenat o s'espatlla al moment d'obrir l'armariet, el personal del centre t'ajudarà a obrir-la (Si al moment que passa el personal està donant una activitat Xpress, hauràs d'esperar a que aquesta finalitzi).

1.3. Recorda que les guixetes són d'ús puntual. No et pots apropiar d'elles. Només podràs utilitzar l'armariet durant la teva estada al centre. Si deixes el teu cadenat posat de manera permanent el tindrem que extreure, treure les teves pertinences que guardarem a un espai dedicat a això, i no tindràs dret a reclamar la reposició del teu cadenat. Tindràs una setmana per a reclamar les teves pertinences.

1.4. No t'oblidis de portar la teva tovallola per a entrenar. Aquesta tovallola l'hauràs d'utilitzar per posar entre el teu cos i el suport/màquina que estiguis utilitzant. SENSE TOVALLOLA NO PODRÀS ENTRENAR. Aquesta és obligatòria a totes les zones esportivas del gimnàs (Fitness i activitats dirigides)

1.5. No oblidis hidratar-te durant la teva pràctica esportiva. Utilitza un bidó per emplenar-lo a la font de la sala.

1.6. Equipa't correctament amb calçat adequat per a fer activitat física, utilitza roba esportiva còmoda i transpirable. No utilitzis roba plastificada no transpirable. Aquesta no ajuda a perdre pes i sí a deshidratar-te.

Poliwin Cloud © 2017 VECTOR DA, S.L.